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By the authority vested in me as Commander-in-Chief of the Sons of Union Veterans of the Civil 
War, the National Constitution and Regulations, and National Policies, it is hereby ordered as 
follows:  
 
Section 1: Pursuant to a request for a ruling on the use of hyphenated names when forming new 
camps and following a review of Chapter I Article I section 1 of the Constitution and 
Regulations by the National Counselor the following ruling is issued: 
 
In view of the National Counselor finding no specific prohibition for the use of hyphenated 
names in the formation of new camps in Chapter I, Article I, Section 1, I hereby rule that 
hyphenated camp names shall be allowed when submitting a request for the establishment of a 
new camp: provided that the names are limited to the last names, separated by a hyphen, of two 
honorably discharged Union Civil War veterans or other persons making substantial 
contributions to the cause of preserving the Union during the years 1861 – 1865. 
 
This ruling shall apply to new requests for camp formation.  Previously existing camp names are 
to be considered grandfathered and not affected by this ruling. 
 
Ordered this 23rd Day of August 2017. 
 
Mark R. Day 

 
Commander-In-Chief 
Sons of Union Veterans of the Civil War 
 
 
Attested:  
Jonathan Davis 
Secretary, National Order,  
Sons of Union Veterans of the Civil War 

 
  


